🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۸ kasra
نحوه insert data در دیتابیس مقایسه seeder و migration
جامعه لاراول ایجاد شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

با سلام

برای اینکه بتوانیم دیتای واقغی در خود دیتا بیس وارد کنیم از seeder باید استفاده کرد یا migration?

اخه فقط تو این دوره از seeder برا دیتای فیک استفاده شده است؟ برای دیتای واقعی چطور است؟

میشه یک مثال یا لینک بهم معرفی کنید بببینم جطور دیتای واقعی وارد دیتابیس میشه؟ ممنون

سلام دکتر جان ?

ببینید migration برای ساخت جداول و مدیریت جداول در دیتابیس هستش ولی seeder برای ایجاد داده‌های فیک و ایجاد اطلاعات هستش برای تست و توسعه در حالت لوکال اپلیکیشن ما .(البته میتونید ازfactory هم برای ایجاد داده‌های فیک استفاده کرد)

برای ذخیره دیتای واقعی شما دوراه دارید یا اطلاعات رو از کاربر‌های واقعی دریافت میکنید یا اطلاعات رو از یک پایگاه داده به پایگاه داده جدید وارد میکنید .

کافیه شما از پایگاه دادتون exportبگیرید و در پایگاه داده جدید import کنید

امیدوارم که جواب سوال شمارو کامل داده باشم

محمد نقلانی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۵:۳۷

سلام مجدد استاد عزیز

الان فرقشون گرفتم. مدیریت جداول و ستونها در لاراول با migration هست و اما وارد کردن اطلاعات با seeder.

نه من اطلاعات را میخوام خودم وارد دیتا بیس کنم. اولا نمیدونم که باید دستی وارد کنم یا راه حل دیگه وچود داره؟ مثلا میخوام اطلاعات هزار سایت را وارد دیتا بیسم کنم. ایا باید دستی وارد کنم یا scrapping?

خوب پرسیدم که فایل json اطلاعات وارد دیتابیس باید بشه.

شما منبعی مثالی جیزی میشناسید که بدونم چطور انحام دادن از طریق seeder?

بسیار متشکرم

kasra ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۶:۴۷

سوال حقیر جوابی نبود براش؟

kasra ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۸:۳۷

سلام دوست عزیز

بابت تاخیر در پاسخگویی پوزش میخواهم

ببینید seeder برای دیتای فیک و نهایت دیتای اولیه است

شما باید بیاید و یک scrapper بنویسید و دیتا رو وارد پایگاه داده کنید

محمد گازری ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۸:۵۰

ممنون خوب چطور باید تو لاراول انجام داد؟ ایا دوره اموزشی هست؟ فرق scrapper با دستی چیه؟ فرض کنید من اطلاعات هردانشگاه را بخوام پیدا کنم.

kasra ۰۱ خرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۰۱

توی تلگرام به بنده پیام بدین در یک جلسه داخل گوگل میت بهتون توضیح بدم

mgazori

محمد گازری ۰۱ خرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۰۹

سلام مهندس عزیر به شما پیام دادم

منتظر هستم.

با تشکر

kasra ۰۲ خرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۰۰

پاسخ شما داده شد

موفق باشید ?

محمد گازری ۰۲ خرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۲۴