سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ پوریا شفیعی
سوال در مورد یادگیری این سری مطالب برای اندرویدی ها
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۸

سلام و وقت بخیر 

میخواستم بدونم این جلسات نیاز هست واقعا , ما دانشجو های متخصص اندروید بلد باشیم؟

یا اینها مخصوص php هستن؟ 

و نیاز به حفظ مطالب تعوری هست یا در حد اشنایی کافیست؟

و تقاضای آخر از استاد شاهینی 

درخواستی که دارم همین موضوعات رو به شکل پروژه ای در اپلیکیشن اندرویدی توضیح داده بشن تا ما قشنگ روش کار کردن رو یاد بگیریم .

سلام. صد در صد نیاز هست یاد بگیرید.

همونطور ک استاد شاهینی هم در یک وبینار گفتن الان اکثر برنامه‌های اندرویدی نیازمند اتصال ب سرور هستند. پس شما هم نیاز دارید زبان سرور رو یاد بگیرید و هم زبان دیتابیس مربوط ب سرور.

برای مثال اگر بخواهید نرم افزاری شبیه دیجی کالا، اسنپ، کوییز آو کینگ و... بنویسید، باید به سرور و دیتابیس‌های روی سرور متصل بشید.

محسن موحد ۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۳۲

توی این سرفصل SQL به صورت استاندارد تدریس شده و قطعا مورد نیاز شما خواهد بود. با  RDBMS‌های مختلف بخواید کار کنید همگی SQL رو برای زبان درخواست دادند استفاده می‌کنند به به عنوان یه مهارت مهم مورد نیاز برنامه نویس‌ها هست.

پس جدی بگیریدش و براش وقت بزارید

لقمان آوند ۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۴۲

سلام پوریا سه علامت سوال بالا بله :-) بالا هم دوستمون گفتند و همچنین آقای آوند عزیز ولی

و تقاضای آخر از استاد شاهینی 

درخواستی که دارم همین موضوعات رو به شکل پروژه ای در اپلیکیشن اندرویدی توضیح داده بشن تا ما قشنگ روش کار کردن رو یاد بگیریم .

اینو اگه بشه  textSize شو مثلا ۱۰۰spتغییر داد خیلی خوب بود 

خیلی نوشتم ولی به خاطر اینکه انرژی منفی نباشه همه رو پاک کردم 

پوریا جان شدیدا در خواستت، درخواست منم هست :-) ممنون که یاد آوری کردی 

مهرداد ۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱