من دوره oop شما دیدم و کار کردم اما انگار کدهایی که زده میشه خیلی به اون شی گرایی ارتباط نداره یا متفاوت هست. من دوتا سوال دارم
1 میشه کدهای زیر رو توضیح بدید
2. منبعی برای شی گرایی مخصوص خود لاراول هست که بفهمیمم بجا حفظ کردن؟
ممنون
سلام دوست عزیز
در کد اولی به این شکل عمل میکنه که متد all از مدل video رو صدا میزنه و اون متد مجدد آبجکت در حال اجرای مدل رو برمیگردونه که ما میتونیم متد خودمون به نام relatedVideo رو صدا بزنیم
در کد دومی هم در متد سازنده میاد و یه شی از نوع مدل video میگیره در هنگام ایجاد شی از اون کلاس و میاد داخل اون شی از اون مدل متد relatedVideo رو صدا میزنه و میریزه داخل پراپرتی video
برای درک شی گرایی علاوه بر مفاهیم نیاز به تمرین هست که کم کم براتون جا میوفته نحوه کار
محمد گازری۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۳:۲۵
ممنون این شی گرایی را چظور باید تمرین کرد؟ ممنون میشم بگید جطور تسلط داشته باشم چون خیلی مهم اینجا
kasra۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۷:۳۸
اگر از سمت بحث تئوری مطمئن هستید پروژه تعریف کنید برای خودتون و انجام بدین، درکنارش میتونید پروژههای خوب رو سورس کدشون رو مطالعه کنید!
محمد گازری۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۸:۲۵
با سلام مجدد من یک سوال دارم که چند بخش هست در اینحا این ویدیو چی هست؟ کلاس هست یا مدل؟ کجا تعریف شده چون من مدل Video میبینم اما کلاسش نه
سوال دوم این هست که این ویدیو static باید باشه که بتونیم از :: برای کال کردن متد ان استفاده کنیم. درسته؟ از کحا ما فهمیدیم کلاس Video و statics هست کجا تعریف کردین؟
سوال اخر هم این متدهای find و create از کحا بدونیم هست و کلا متدهای کلاسها را در لاراول چطور باید پیدا کرد؟ ممنون
kasra۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۱:۰۶
سلام مجدد
Video بالاتر use شده
دو این بخشی که به شکل استاتیک کال شده مربوط یه قابلیت Facade لاراول هست
داخل دایکیومنت میتونید مطالعه کنید
این نکته رو هم بگم که با توجه به سوالی که پرسیدید به نظرم یه مقدار ضعف دارید روی شی گرایی که باید وقت بذارید حتما روش
محمد گازری۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۱:۴۰
بله درست. من دقیقا دوره php را همین سایت شما گذراندم و میدونید مشکل چیه؟ بین متخصص پی اج پی و این دوره لاراول یک گپ وجود داره که اصلا پوشش داده نمیشه. مثلا همین Facade. این مورد نه در شی گرایی بود و نه تو دوره شما چیزی اصلا تدریس میشه ازش. استاد سطح بالا درس میدن. داکومنت هم دیدم خیلی خوب متوجه نشدم. منبع روان یا مقاله خوب دارید معرفی کنید؟ممنون