🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ دانشجوی سون‌لرن
Release Branches
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

با سلام

وقتی ما Develop Branches را داریم و این Branch را می‌توانیم با Master Branch ادغام کنیم چه نیازی به Branch جدیدی با نام Release هست ؟؟

سوال اصلی فلسفه وجودی این Branch در Git flow چیه؟ ممنون میشم با یک مثال کاربری این سوال بنده را پاسخ دهید؟ و اینکه نسخه کپی(clone ) از Master Branch را برای کار خودش میگرید؟؟ (با توجه به تصویری که در این قسمت آموزش بود این مورد مشخص نبود نسخه را از کجا میگیرد)

سلام وقت بخیر

از این نوع برنچ برای تهیه نسخه‌های بیلد استفاده میکنیم در واقع وقتی میخواهیم نسخه ای استیبل از سیستم با ویژگی‌های جدید خروجی گرفته شود از این نوع استفاده میکنیم.

وقتی به نقطه ای میرسیم که میتوانیم یک release از سورس داشته باشیم به این معنی هست که تمامی feature برنچ‌های که ادغام شده اند عملا حذف گردید و برنچ develop برای ایجاد feature‌های جدید آماده شده است.

درمورد سوال دوم از develop میگیریم

برنچ release برای آماده‌سازی انتشار بعدی (حل باگ‌های کوچک، نهایی سازی تغییرات و تست‌های قبل از انتشار) برنامه مورد استفاده قرار می‌گیرد

زمان درست گرفتن برنچ release از develop وقتی هست که برای develop یک شرایط پایدار و هدف‌گذاری شده برای انتشار داریم


درمورد اینکه چه موقعی چکاری رو انجام بدین نگران نباشید وقتی وارد بازار کار بشید هر تیمی طبق git flow یی عمل میکند که بهتون این موارد گفته میشه و یاد میگرید

پوریا شفیعی ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۷:۲۲