۳ محمد
اضافه موارد بیشتر به پلاگین
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام

من تمرین که در این جلسه گفته شده بود انجام دادم

وبعد پاسخ‌های دیگه رو دیدم و تا کدم کمی شبیه دوستان بود،

این برنامه کار میکند و ارور نمیدهد،

سوالی داشتم این هست با این که این کد کار میکند اما نواقصی دارد که نیدونم چگونه برطرف کنم!!فقط اولش یکم راهنمایی کنید تا سرنخش بیاید دستم و اگر نتوانستم باز راهنمایی بیشتر میپرسم

• در بخش ویرایش و بروزرسانی ،هنگام ذخیره سازی حتی اگر رکوردی در ورودی‌های نباشد هم ذخیره سازی انجام میشود و رکورد خالی ثبت میکند!!چگونه در دیتا بیس شرط بگذاریم که خالی رکورد ثبت نکند؟؟(این مورد را باید از طریق html&css هندل کنم یا از طریق وردپرس و کدهای php پلاگین یا هم اینکه از طریق تنظیمات دیتابیس و جدول؟کدام ؟

در تصویر دیتابیس میبینید خالی رکورد کرده و فقط ID رو که اتومات تولید میشود هست(48 توجه کنید)

5635-image_2022-04-17_112814708.png

<در تصویر ویرایش آیتم میبینید وقتی فیلدها خالی هستن و روی ذخیره سازی کلیک میشود اطلاعات خالی رو هم ثبت میکند که این خیلی بدِ>

648b-image_2022-04-17_123020837.pngچگونه کاربر بعد از ثبت رکورد به صفحه نمایش یا محل نمایش اطلاعات که درنظر گرفتیم هدایت بشود؟ریدایرکت شود؟ من از wp_redirect استفاده میکنم اما ارور دارم و کار نمیکند!!!

چند تا مورد دیگه هم میخواستم بگم،

• گزینه چک باکس برای رکورد‌های جدول اضافه کنیم ،چگونه برای پلاگین استفاده کنیم ؟
  • قابلیت order by رو به لیست هایی که نمایش میدهد رو باید از دیتا بیس اضافه کنیم؟یا در کدهای نمایش منو آورده میشود؟
  • آیا از دستور switch میشود مانند if تو در تو استفاده کرد؟؟ یه نمونه از کد نحوه ی استفادش رو میشود بذارید؟!!!
  • اون شرط هایی که گفتم برای ذخیره کردن اطلاعات چگونه بزاریم!اونا رو باید از طریق سریالایز( srialisation ) کردن مقدار‌ها انجام بدهیم آیا؟و چجوری هست سریالیزه کردن؟

ممنون میشم از پاسخ بدهید

لینک گیت لب برای فایل‌های پروژه

سلام وقت بخیر.

امکان تماس از طریق گوگل میت رو دارید؟؟؟

احمد اسماعیلی ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۷:۵۹

بله فقط اجازه بدین میکروفنم رو درس کنم اطلاع میدم

شمارم رو از طریق پشتیبانی میگم برای شما ارسال کنند،اشکالی ندارد که؟

محمد ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۸:۰۳

به این آیدی پیام بدید در تلگرام:

esmailiahmad

بهترین پاسخ
احمد اسماعیلی ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۸:۱۱