از همکاری همهی شما در تیم تولید محتوای سونلرن تشکر میکنیم. همهی نویسندههای سونلرن برای شروع جهت آشنایی با نحوهی همکاری باید تمامی مطالب این صفحه را مطالعه نمایند.
مراحل استخدام نویسنده در تیم تولید محتوای وبلاگ سون لرن به شرح زیر است:
در ادامه استانداردهای تیم تولید محتوا سون لرن توضیح داده شده است.
در صورت نیاز، باید به دیگر مقالات سایت لینک داد تا اطلاعات کاربر تکمیل گردد و نیاز به توضیح نیست که در چنین شرایطی، لینکها به مقالات دیگر سایت باید فالو باشد. همچنین به خاطر داشته باشید که اگر قرار است به مقالهی دیگری لینک دهیم، اغلب از مواردی همچون اینجا، این لینک، کلیک کنید و … استفاده نکرده بلکه عنوان مقالهی مذکور را به طور کامل باید نوشت ( مثلا الگوریتم و ساختمان داده چیست؟) اگر در یک پاراگراف چندین لینکدهی به این شکل وجود داشت، میتوانید برای جلوگیری از شلوغ شدن بیش از حد پاراگراف از موارد این لینک، اینجا کلیک کنید و غیره استفاده کنید.
تحت هیچ عنوان از ضمیر اول شخص مفرد ( من فکر میکنم … ) نباید استفاده کرد بلکه در عوض باید از اول شخص جمع ( ما بر این باوریم … )یا دوم شخص جمع ( شما خواهید توانست … ) باید استفاده کرد. به عنوان مثال داریم:
هر مقاله یا آموزش باید دارای موارد زیر باشد:
دقت کنید که اگر زیرعنوانها توضیح کمتر از ۱ خط داشتند، به شکل بولت نوشته شوند در زیر پاراگراف توضیحات عنوان اصلی نوشته شوند.
بسیاری از مفاهیم و یا ابزارها هستند که مخفف دارند. برای این منظور داریم:
که مخفف واژگان SaaS Software as a Service است … همانطور که ملاحظه میشود، کل واژهی مخفف بولد شده سپس حرفهای ابتدایی کلمات تشکیلدهندهی مخفف نیز به صورت بزرگ نوشته شدهاند تا کاربر متوجه شود که کلمهی مختصر از چه حروفی تشکیل شده است. معادل فارسی عبارات را میتوانید به این شکل نیز بنویسید: کتابخانه ( Library )
همانطور که در مثال فوق میبینیم، وقتی که میخواهیم به یک شخصیت و یا نام یک شرکت یامحصول اشاره کنیم، نامش را به صورت انگلیسی مینویسیم چرا که ممکن است کاربری بخواهد در مورد آن شخصیت اطلاعات بیشتری کسب کند که در این صورت به سادگی قادر خواهد بود نام مذکور را کپی کرده و در گوگل سرچ نماید و این در حالی است که فارسی نوشتن نامهایی که کمتر در وب فارسی شناخته شده هستند، مثل ttner Chris La که خالق زبان سوئیفت اپل است، ممکن است کاربر را با مشکل مواجه سازد.
البته در عین حال توجه داشته باشیم که پس از آوردن یک بار نام شخصیت مذکور به صورت لاتین، در ادامهی متن میتوان معادل فارسی آن را نوشت. مثلا « Elon Musk بنیانگذار شرکتهای مطرحی همچون esla T و SpaceX است و جالب است بدانید که ایلان ماسک از صاحبنظران مطرح حوزهی هوش مصنوعی حال حاضر دنیا است ».
به خاطر داشته باشیم که وقتی قصد داریم لیستی از چیزها را در معرض دید مخاطب قرار دهیم، اگر اولویت آنها نسبت به یکدیگر مهم است، باید از اعداد استفاده کرد و در غیر این صورت باید از دَش یا بُولت استفاده نمود.
به طور کلی، استفاده از کلماتی همچون دیروز، امروز، فردا، هفتهی آینده و … در مقالات خبری کار صحیحی نیست چرا که اگر کاربری پس از مثلا دو سال بعد آن مقاله را مطالعه کند، ممکن است کاملا گمراه شود.
تحت هیچ عنوان از عباراتی همچون دارین، بگیرین و … استفاده ننموده و در عوض از دارید، بگیرید و … استفاده میکنیم.
نیم فاصله را رعایت کنید و همچنین تا جای ممکن، از عبارت “است” به جای “می باشد” استفاده کنید.
تا جای ممکن از توضیحات تکراری و زایدی که مشابه آن در متن ارائه شده است خودداری کنید.
سعی میکنیم در مواقعی که قرار است یک سری آیتم را برشمریم، اصل تشابه رعایت گردد. به عبارتی، باید نحوهی نوشتار هر سه زبان در مثال زیر یکسان باشد به طوری که یا همگی فارسی باشند و یا همگی انگلیسی:
با توجه به لزوم انتقال اطلاعات به شکلی صحیح به مخاطب، باید حقایق از فرضیات کاملا متمایز باشند و تحت هیچ عنوان این اجازه را نداریم تا برای جذابتر کردن متن، واقعیات را تغییر دهیم.
حتی یک واو نیز نباید از دیگر سایتهای فارسی کپی گردد چرا که معتقد هستیم این کار خلاف قوانین کپیرایت بوده و از لحاظ شرعی حرام است. در زمینه تولید محتوا به ویژه به شکل دورکاری اعتماد متقابل اهمیت بسیار زیادی دارد. محتوای متنی ویراست فنی و کیفی خواهد شد اما در نهایت نویسنده است که تضمین میدهد محتوایی که تولید کرده معتبر است و محتوای کپی یا ترجمه محض نیست. در صورت مشاهده و مطلع شدن از هرگونه کپی کاری در نوشتن یک مطلب، هزینه آن ۰ در نظر گرفته شده و هزینه ۳ مطلب تایید شده از پرداختی شما کسر خواهد شد و در صورت مشاهده مجدد این تخلف، قطع همکاری همراه با کسر هزینه مطالب کپی شده همراه خواهد بود.
نیم فاصله در مواردی که دو حرف به هم نمیچسبند ولی فاصلهی مرئی دارند استفاده میشود.
برای تایپ نیم فاصله باید از دکمههای ترکیبی (shift + Ctrl + @) استفاده شود.
نکته خیلی خیلی مهم: برای راحتتر بودن کار نویسندهها، در کدهای بک اند سایت مورد اول تا سوم اعمال شده است و نیاز به رعایت نویسنده نیست.
در کلمات کلیدی مربوط به سایت سون لرن به هیچ عنوان از نیم فاصله استفاده نکنید، در کل علت استفاده از نیم فاصله بهبود خوانایی است، در حالی که کاربران خیلی کم عبارتی را با نیم فاصله جستجو میکنند و نوشتن عبارتی با نیم فاصله برای سئو خوب نیست. بنابراین در کلماتی مانند پیاده سازی، وب سایت، برنامه نویسی و … نیاز به رعایت نیم فاصله نیست.
در ابتدای ویدیو این جمله گفته شود: سلام من نام و فامیل هستم از تیم تولید محتوای وب سایت سون لرن، با من همراه باشید تا در این قسمت از آموزش موضوع آموزش رو بهتون آموزش بدم.
این استانداردها را در ویدیو رعایت کنید.
ویدیوی آموزش پنل وردپرس در ادامه قابل مشاهده است.
فایل فتوشاپ لوگو را از اینجا دانلود کنید، استاندارد تصاویر وب سایت سون لرن همین است لطفا به جای لوگو در تصویر دست نزنید.
مراحل ذخیره سازی تصاویر در فتوشاپ به این صورت میباشد:
File > export > save for web > quality: high ya very high
حجم تصاویر بین 50 تا 70 کلیوبایت ایده آل است.
متن جایگزین تصاویر را حتما پر کنید. متن تصاویر به هیچ عنوان نباید تکراری باشد.
متن جایگزین هر تصویر باید توصیفی از تصویر باشد.
در متن جایگزین حداقل یک تصویر باید از کلمه کلیدی استفاده کرده باشید.
– استفاده از کلمه کلیدی اصلی در اولین پاراگراف مقدمه
– استفاده از کلمه کلیدی اصلی در نتیجه گیری
– استفاده از کلمات کلیدی متشابه حداقل یک بار در متن مقاله
– نوشتن مقدمه جذاب به صورتی که کاربر برای خواندن مقاله ترغیب شود.
ارزش مقاله به شکل زیر محاسبه میشود:
برای هر مقاله دو نمره تعریف شده است.
این نمره با موارد زیر محاسبه میشود:
ضریب کیفی عددی است که به این شکل محاسبه میشود:
۸۰ درصد ضریب کیفی مربوط به نمرهی کیفی و ۲۰ درصد ضریب کیفی مربوط به نمرهی تعامل است. یعنی:
ضریب کیفی مقاله = 100/(۸۰٪ * (نمرهی کیفی) + ۲۰٪ * (نمرهی تعامل))
قیمت مقاله: (ضریب کیفی مقاله) * (تعداد کلمات) * ۵۰
سونلرن در مواقع فورس ماژور مانند بلایای طبیعی، جنگ، شورش، آشوب اجتماعی، انفجار و اعتصاب نهایت تلاش خود را برای تسویه تمامی مقالاتی که منتشر شده ظرف مدت یک ماه میکند.