برای طراحی و توسعه وب سایت احتمالا همه شما از یک سرور محلی استفاده میکنید و میتونید این وب سایت رو روی کامپیوتر خودتون توسعه بدید و اون رو دیباگ کنید. اما وقتی یکی از مشتریاتون از شما دموی کار رو میخواد یا وقتی لازمه فانکشنی رو استفاده کنید که این فانکشن برای اجرا شدن نیاز به انلاین بودن داره چیکار میکنید؟ حتما میگید که کاش میشد آنلاین به این سرور محلی دسترسی داشت.
Localtunnel به شما این امکان رو میده که به سریعترین شکل ممکن لوکال هاست خودتون رو آنلاین و بین بقیه کاربران به اشتراک بگذارید، مخصوصا وقتی فایلها و تصاویر زیادی داشته باشید. با استفاده از localtunnel میتونید تونلی به سرور محلی خودتون بزنید و از هرجا به اون دسترسی داشته باشید.
نصب Localtunnel
localtunnel معرفی شده در این مطلب یکی از پکیجهای Node.js است بنابراین باید ابتدا نودجیاس رو نصب کنید. بعد از نصب، terminal یا cmd رو باز کنید و دستور زیر رو بنویسید.
npm install -g localtunnel
این دستور localtunnel رو به صورت global نصب میکنه، بنابراین در هر دایرکتوری از کامپیوترتون قابل استفاده هست. بعد از اینکه localtunnel نصب شد به دستور
دسترسی خواهید داشت. برای تست این دستور خط زیر را در terminal یا cmd بنویسید.lt --version
این دستور نسخه localtunnel نصب شده روی کامپیوتر رو برمیگردونه.
همچنین میتونید از دستور
استفاده از Localtunnel
فرض کنید آدرس سرور محلی شما http://localhost/ و پورت پیشفرض 80 است. میتونید از دستور زیر برای پورت 80 استفاده کنید.
lt --port 80
localtunnel یک سابدامین رندوم تولید میکنه و بهتون یک url میده که میتونید از اون برای دسترسی به سرور محلیتون استفاده کنید.
شما میتونید این سابدامین رو خودتون هم تولید کنید. کافیه پارامتر 7learn.localtunnel.me رو ایجاد میکنه.
رو بعد از عدد پورت اضافه کنید. مثال زیر آدرسlt --port 80 --subdomain 7learn
localtunnel از VirtualHost هم پشتیبانی میکنه. درحالت پیشفرض اگر دستور
رو اجرا کنید، آدرس localhost رو برای اتصال انتخاب میکنه، اما اگر یک VirtualHost با اسمِ مثلا 7learn.dev ساخته باشید، با استفاده از پارامتر میتونید به localtunnel بگید که به جای localhost به آدرس 7learn.dev وصل بشه.lt --port 80 --subdomain 7learn --local-host 7learn.dev
کار نمیکنه، url ساخته میشه ولی خطای 504 میده و تایم اوت میشه.