در این جلسه در مورد سطوح زبان های برنامه نویسی خواهیم پرداخت و استک و پشته مربوطه رومعرفی می کنیم. در ادامه در مورد مترجم های مختلف زبان های برنامه نویسی صحبت می کنیم و در مورد وظیفه کامپایلر، مفسر و اسمبلر صحبت میکنیم. تفاوت های مفسر و کامپایلر رو با هم می بینیم و روند رشد پارادایم های برنامه نویسی رو بحث می کنیم.
:: توجه
این مطلب یک جلسه از دوره مفاهیم شی گرایی می باشد و برای مشاهده آن باید در دوره ثبت نام کنید.
سلام استاد عزیز نحوه تدریس خیلی عالی هست ولی متاسفانه جلسات اونجوری که قول داده بودید منتشر نمیشه و روند انتشار جلسات کند هست اگه میشه لطف کنین تو یک هفته حداقل 3یا 4 جلسه رو منتشر کنین
سلام
گویا در آپلود جلسه 4 مشکلی پیش اومده بود. مجددا آپلود کردیم و این مشکل الان وجود نداره.
هفته گذشته 3 جلسه منتشر شد و هفته های اینده هم حداقل 3 جلسه منتشر میشه
ممنون
سلام بنده در این دوره ثبت نام کرده بودم ولی الان بهم دسترسی نمیده
ثبت نامتون انجام شد
سلام و درود بر شما
زبان های جاوا و اندروید به چه صورته ؟ (مفصری هست یا کامپایلری؟)
یه محبت کنید و بفرماید روز هایی که جلسات انتشار میشه کی هست؟ قبلا اعلام میشد تو سایت تاریخ های انتشار کلاس های آتی
سلام
جاوا اول کامپایل میشه به یا فایل که بهش می گن بایت کد و بعد اون باید کد تفسیر میشه. اندروید هم اگه با جاوا کد بنویسید همین شکلی هست.
سعی بر اینکه که یک روز در میون جلسات منتشر بشه.
سلام…..دکتر آوند واقعا خسته نباشید میگم.
خیلی از سوال هایی که در رابطه با سطح زبان های برنامه نویسی بود و برای بنده مبهم شده بود با اینکه برنامه نویس شی گرایی هم کار کرده بودم تو این جلسه به پاسخ اونها رسیدم…وتنها چیزی که خیلی واسم سوال بود اینکه چرا در جاوا باید نوع متغیر رو مشخص کنیم ولی در پی اچ پی به صورت ضمنی و باتوجه به مقادیر متغییر تعیین میشه که فهمیدم که به نوع ترجمه این زبان ها برمیگرده و بخصوص فرق بین مفسر و کامپایلر….ازتون خیلی تشکر میکنم…و واقعا با اشتیاق تمام منتظر جلسه بعدی هستم…
خوشحالیم که رضایت شما رو می بینیم