
بی شک هر کسی این آرزو را دارد که بتواند برنامهها و اپلیکیشنهای بسیار پیچیده ای را به راحتی و با استفاده از تکنولوژیهای جدید طراحی کند، برنامه نویسی با vulcan.js این امکان را برای شما فراهم میکند که بتوانید با استفاده از آن اپلیکیشنهای متعددی را طراحی کنید. در این مطلب قصد داریم توضیحاتی کامل درباره برنامه نویسی با vulcan.js را ارائه دهیم.
فهرست محتوای این مقاله
- استفاده مجدد از برنامهها در برنامه نویسی با Vulcan.js
- معماری پکیج بیس
- از تلسکوپ تا برنامه نویسی با vulcan.js
- ویژگی Reester to share در برنامه نویسی با vulcan.js
- ویژگی Register to customize در برنامه نویسی با vulcan.js
- ویژگی split concerns with enhancement در برنامه نویسی با vulcan.js
- ویژگی Declare and conquer در برنامه نویسی با vulcan.js
استفاده مجدد از برنامهها در برنامه نویسی با Vulcan.js
یکی از بزرگترین مزیتهای برنامه نویسی با vulcan.js این است که میتوانید از برنامههای ساخته شده چندین بار استفاده کنید، این امکان برای برنامه نویسان فوق العاده میباشد چرا که با استفاده از این امکان شما میتوانید برنامههای بسیار پیچیده ای را طراحی کنید. به عنوان مثال برای این که بیشتر با این امکان فوق العاده آشنا شوید، شما میدانید که با استفاده از Npm.js در جاوا اسکریپت کتابخانههای خود را به اشتراک بگذارید و این امکان باعث شده است تا هزاران ساعت برنامه نویسی در فضای وب ذخیره شود.
معماری پکیج بیس
یکی دیگر از مزیتهای فوق العاده برنامه نویسی با vulcan.js این است که معماری این ابزاری پکیج بیس بودن آن است گرچه بسیاری از افراد عقیده دارند که این سیستم یک سیستم بسیار مناسب میباشد که باعث میشود تا بتوانید برنامه هایی را که مینویسید به صورت پکیج پکیج طراحی کنید که اغلب این بستهها به صورت سطح پایین نوشته میشوند و میتوانید به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید. این کار در برنامه نویسی با vulcan.js کاری بسیار منطقی میباشد چرا که در این روش برنامه نویسان میتوانند برنامههای خود را به صورت بستهها و قسمتهای کوچکتر در بیاورند و برای هر قسمت برنامه جداگانه ای را داشته باشند و بتوانند به سادگی اپلیکیشن مورد نظر خود را طراحی کنند.
از تلسکوپ تا برنامه نویسی با vulcan.js
همانطور که میدانید تلسکوپ ابزاری بود که برای راحتی برنامه نویسان برای ساخت برنامههای چارچوب دار طراحی شده بود و شما میتوانستید با استفاده از این ابزار اقدام به طراحی برنامه هایی با استفاده از ویژگیهای cmsها کنید، این ابزار به عنوان ستون فقرات برنامههای Meteor شناخته میشد. البته امروزه تلسکوپ نابود نشده است و حال آن sasha greif آن را به یکی از امیدوارکنندهترین چارچوبهای جاوا اسکریپت تبدیل کرده است. در ادامه این مطلب با برخی از بهترین ویژگیهای برنامه نویسی با vulcan.js آشنا میشویم.
ویژگی Reester to share در برنامه نویسی با vulcan.js
یک الگوی بسیار کار آمد در برنامه نویسی با vulcan.js برای مدیریت ویژگیهای مشترک در هنگام تقسیم کردن برنامه به قسمتهای کوچکتر استفاده از پکیج enhancement میباشد، این الگو در واقع یک الگوی بسیار مناسب و کارآمد برای مسیر یابی است که برنامه هایی که به این طریق و با استفاده از این پکیج طراحی میشوند معمولا فقط دارای یک سیستم مسیر یابی هستند. در این پکیج شما باید بستهها را به صورتی طراحی کنید که هر بسته بتواند مسیر خود را پیدا کرده و تمامی مسیرها را برای خود تعریف کند. در برنامه نویسی با vulcan.js شما میتوانید یک تابع addRoute بسازید که این تابع میتواند اجازه مسیریابی را به هر بسته به صورت جداگانه بدهد. به عنوان مثال میتوانید از کد زیر برای ساختن این تابع استفاده کنید:
addRoute({ name: ‘ forum’, path: ‘/forum’, componentNae: ‘ Forum’ }) ;
و این در واقع تنها یکی از کابردهای برنامه نویسی با vulcan.js می باشد.
ویژگی Register to customize در برنامه نویسی با vulcan.js
بسیاری از افراد و برنامه نویسان ممکن است به اشتباه این گمان را کنند که register فقط مربوط به مسیریابی میشود در حالی که چنین نیست و اجزای GraphQL و همین طور سایر بخشها و فیلترها نیز نیاز به رجیستر دارند، برای سفارشی سازی اقلام ثبت شده میتوانید قسمت رجیستر را به مقدار بسیار زیادی مرتب کنید. در برنامه نویسی با vulcan.js میتوانید با استفاده منظم از مولههای ثبت شده امکان بهبود برنامهها و اپلیکیشنهای خود را فراهم کنید. یکی از برترین ویژگیها و مزیتهای برنامه نویسی با vulcan.js این است که میتوانید با استفاده از پکیج UI material Vulcan Thid Party تمامی قسمتها و اجزای Boot strapt را به متریال دیزاین تغییر دهید و برای این کار شما حتی نیاز ندارید که یک خط کد را وارد کنید.
ویژگی split concerns with enhancement در برنامه نویسی با vulcan.js
یکی از برترین مزیتهای برنامه نویسی با vulcan.js این است که شما همیشه نیاز ندارید که جایگزینی کامل را انجام دهید و میتوانید با استفاده از روش AddField که به Vulcan.js اضافه شده است این کار را انجام دهید. اگر بخواهیم یک مثال را برای شما بزنیم میتوان گفت که فرض کنید که قصد دارید ماژولی را برای بازخوانی مجدد ماشین آلات ایجاد کنید، قبل از این یک پکیج آماده را دارید اما نمیخواهید ویژگیهای بازپرداخت آن را در پکیج جدید و در این ماژول داشته باشید بنابراین میتوانید دو قسمت جداگانه برای این کار را در نظر بگیرید و در واقع دو قسمت دست زدن به ماشین آلات و پر کردن دوباره آنها را از هم جدا کنید، به عنوان مثال میتوانید با سختی بسیار زیادی این دو را به یک سیستم مدیریتی مجدد جایگزین کنید.
ویژگی Declare and conquer در برنامه نویسی با vulcan.js
یکی دیگر از مزیتها و ویژگیهای فوق العاده در برنامه نویسی با vulcan.js این است که میتوانید از ویژگی declare and conquer استفاده کنید، این ویژگی باعث میشود تا بتوانید در خارج از ساختار پکیج خود به سادگی به ساختار مرکزی Vulcan دسترسی داشته باشید و از آن برای ایجاد قابلیت استفاده مجدد، استفاده کنید. شاید گمان کنید که این ویژگی یک مفهوم جدید را در بر دارد ولی این گونه نیست و بهترین مثال برای این کار را میتوان ORMها دانست که به کمک آنها شما میتوانید یک ساختار پایگاه داده را ایجاد کنید و آن را راه اندازی کنید و تنظیمات پیکربندی آن را خودتان بر حسب فایلهای دلخواه انجام دهید. معمولا این ویژگیها به همراه یک شبه زبان میآیند و به شما این اجازه را میدهند که ساختار داده ای خود را توضیح دهید.
اولین دیدگاه این پست رو تو بنویس !