
برنامه نویسان حرفهای توصیه میکنند که یادگیری طراحی سایت را از آموزش زبانهای HTML5، CSS3، JavaScript، PHP و سیستم مدیریت پایگاه داده MySQL شروع کنید. این همان روشی است که در کتاب آموزش طراحی سایتهای داینامیک با PHP, MySQL, JavaScript, CSS و HTML5 استفاده شده است. این کتاب به شما کمک میکند تا وب سایتهای تعاملی و داده محور خود را توسعه دهید؛ حتی اگر هیچ گونه تجربهی قبلی از برنامه نویسی نداشته باشید. در ادامه به معرفی و بررسی کتاب راهنمای گام به گام طراحی یک وب سایت پویا میپردازیم و پیش نیازهای یادگیری طراحی سایت را به شما معرفی میکنیم. با ما همراه باشید.
فهرست محتوای این مقاله
برای توسعهی وب سایت، چه زبانهایی را باید بیاموزیم؟
برنامه نویسی وب سایت از دو بخش فرانت اند (Front End) و بک اند (Back end) تشکیل شده است.
بخش برنامه نویسی Front End (قسمت قابل مشاهده وب سایت توسط کاربران)، با استفاده از زبانهای HTML، CSS و Javascript انجام میشود. HTMLعناصر مختلف صفحه مانند پاراگراف، لیست، عکس و... را کنار هم قرار میدهد تا چارچوب و بدنهی اصلی صفحهی وب را ایجاد کند. CSS به منظور زیبا سازی و بهبود طراحی صفحات وب استفاده میشود. Javascript به شما کمک میکند تا به وب سایت خود جان ببخشید و عناصر آن را تعاملی سازید.
بخش برنامه نویسی Back End (هسته و مغز یک سایت که برای کاربران قابل مشاهده نیست) نیز با استفاده از زبان PHP و سیستم مدیریت پایگاه داده MySQL انجام میشود. PHP پرکاربردترین زبانی است که در سمت سرور استفاده میشود و در ایجاد حدود 80% از سایتها نقش داشته است. MySQL یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت پایگاه داده رابطهای است که متن باز بوده و در ساخت بسیاری از اپلیکیشنهای تحت وب به کار میرود.
کتاب آموزش طراحی سایتهای داینامیک، چه موضوعاتی را آموزش میدهد؟
کتاب راهنمای گام به گام طراحی یک وب سایت پویا، نوشتهی Robin Nixon، به زبان انگلیسی نوشته شده است و از طریق وب سایت آمازون برای خرید در دسترس میباشد. موضوعاتی که در این کتاب پوشش داده شده، عبارتند از:
- اصول برنامه نویسی PHP و مبانی برنامه نویسی شی گرا (OOP)
- آموزش کامل MySQL، از ساختار پایگاه داده تا کوئریهای پیچیده
- ایجاد صفحات وب HTML5، CSS3، Javascript، PHP و MySQL و یکپارچهسازی با فرمها
- آموزش اصول Javascript، توابع و مدیریت رویدادها (Event Handling) و مدل DOM
- استفاده از CSS برای طرحبندی صفحات سایت
- دستکاری پراپرتیهای CSS به صورت مستقیم از JavaScript
- تبدیل وب سایت به محیطی پویا با فراخوانیهای Ajax
- بارگذاری و دستکاری فایلها و تصاویر
- ایمنسازی و اعتبارسنجی ورودیهای کاربر
- تقویت سایت با استفاده از عناصر چندرسانهای صوتی و تصویری
- ساخت یک نمونهی کاربردی از تمامی مفاهیم گفته شده
کتاب آموزش طراحی سایتهای داینامیک برای چه افرادی مناسب است؟
افراد تازهکار که به طراحی و برنامه نویسی وب علاقهمند هستند.
دانشجویان رشتهی کامپیوتر و تمامی علاقهمندانی که قصد دارند مفاهیم برنامه نویسی وب را به صورت اصولی از یک مرجع معتبر بیاموزند.
کتاب آموزش طراحی سایتهای داینامیک برای چه افرادی مناسب نیست؟
افرادی که به برنامه نویسی وب علاقهمند نیستند.
افراد حرفهای که به دنبال متدهای پیشرفتهی توسعهی سایت هستند.
پیش نیاز مطالعه کتاب آموزش طراحی سایتهای داینامیک چیست؟
ما برای طراحی یک وب سایت پویا به یادگیری زبانهای HTML5، CSS3، Javascript، PHP و سیستم مدیریت پایگاه داده MySQL نیاز داریم.
کتاب Learning PHP, MySQL, JavaScript, CSS & HTML5- A Step-by-Step Guide to Creating Dynamic Websites یکی از منابع معتبری است که میتوانید برای یادگیری این زبانها استفاده کنید.
اگر تجربهی قبلی از برنامه نویسی ندارید، پیشنهاد میکنیم پیش از مطالعهی کتاب آموزش طراحی سایتهای داینامیک، کتاب ورود به دنیای برنامه نویسی را مطالعه کنید. این کتاب توسط متخصصان مجموعه سون لرن به زبان فارسی گردآوری شده است و پیش نیازهای شروع برنامه نویسی را به شما آموزش میدهد. برای دانلود کتاب ورود به دنیای برنامه نویسی، مشخصات خود را در فرم زیر وارد کنید.
اگر به یادگیری بیشتر در زمینهی PHP علاقه داری، با شرکت در دورهی آموزشی متخصص PHP در کمتر از یک سال به یک متخصص PHP تبدیل میشوی که آمادهی استخدام، دریافت پروژه، کسب درآمد و یادگیری مباحثی مثل لاراول هستی.
اولین دیدگاه این پست رو تو بنویس !