برای استخدام شدن به رزومه نیاز دارید و برای بهتر استخدام شدن، به یک رزومه بهتر و حرفهایتر.
ممکن است اغلب ما ندانیم که داشتن یک رزومه حرفهای، چطور میتواند موقعیتهای شغلی بیشتری را برای ما فراهم کرده و دروازه ورود ما به شرکتهای معتبر باشد. واقعیت این است که بسیاری از رزومهها بلافاصله بعد از دریافت توسط شرکتها و یک بررسی اولیه، راهی سطل زباله میشوند چون طولانی، نازیبا، به هم ریخته، شلوغ و یا کاملا بیربط به موقعیت شغلی موردنظر هستند. شاید این افراد به مراتب مجربتر و حرفهایتر از شما باشند اما چون راه مناسبی برای پرزنت خود انتخاب نکردهاند، توانایی آنها دیده نخواهد شد.
پس شما این شانس را دارید تا با ساختن یک رزومه حرفهای، در جایی که خیلیها بدون بازی کردن میبازند، یک شانس برای مصاحبه پیدا کنید و به کسب شغل ایدهآلتان نزدیکتر شوید. در قدم اول باید بدانیم که ساختن یک رزومه حرفهای قواعد و استانداردهای خودش را دارد و قرار نیست طبق نظر خود یا همکار و دوستانمان عمل کنیم. بلکه باید با تحقیق کافی، بررسی دقیق آگهی شغلی و همچنین نظر افراد باتجربه، به بهینهترین و مرتبطترین شکل ممکن تجربیات خود را ارائه دهیم تا نظر کارفرما را جلب کرده و به مرحله بعدی یعنی مصاحبه برسیم.
نکته مهم دیگر این است که برخی موقعیتهای شغلی مانند مشاغل مبتنی بر برنامه نویسی، طراحی و یا مشاغل هنری به ارائه پورتفولیو نیاز دارند. یعنی شما باید در یک بستر مناسب و سنجیده نمونه کارهای خود را نمایش دهید تا تاثیرگذاری بیشتری بر افرادی داشته باشید که رزومه شما را بررسی میکنند. شاید بتوان گفت این بخش، یکی از چالشیترین مراحل تهیه یک رزومه حرفه ای است و قرار است درباره آن صحبت کنیم.
رزومه، خودِ شما نیست اما نماینده و سخنگوی شماست. مانند قاصدی که به دربار پادشاه میرسد و باید نظر او را به نفع خود جلب کند، شما باید بهترین ارائه و نماینده را از سمت خود به شرکتها بفرستید تا بتوانید با دیگران رقابت کرده و به مرحله بعد برسید و این همان چیزیست که میخواهیم در این وبینار یاد بگیریم.
در وبینار رزومهنویسی حرفهای با لقمان آوند، بنیانگذار سون لرن و میلاد میرزایی، مهندس نرمافزار شرکت Talpa eCommerce در هلند همراه میشویم تا با نحوه نوشتن یک رزومه حرفهای آشنا شویم و به بهترین شکل توانمندیهایمان را به دیگران نشان دهیم.