با تدریس سپهر نامدار
مهندس نرم افزار در SHODO (فرانسه)
زبان برنامه نویسی جاوا یکی از محبوبترین و پر کاربردترین زبان های برنامه نویسی طی ۲۰ سال گذشته بوده و همچنان بعد از گذشت سالها جایگاه خودش را به خوبی حفظ کرده است.
این زبان برنامه نویسی همچنین همگام با نیازهای جامعه برنامه نویسان خودش رو به طور منظم بهروزرسانی میکند و شرکتهای مختلف با مقیاس و نیازهای متفاوت را به سمت خودش جذب میکند.
در این وبینار میزبان مسعود آقایی و سپهر نامدار هستیم که سالهای زیادی در ایران و فرانسه روی پروژه های مختلف از جاوا و فریمورک های آن استفاده کردهاند، و از تجربیاتشان در مورد این تکنولوژی جهانی صحبت میکنند.
اگر شما هم علاقهمند هستید تا با این زبان برنامه نویسی و ویژگیها، نقشه راه یادگیری و بازار کار در ایران و خارج از کشور آشنا شوید، شما را دعوت میکنیم تا در این وبینار همراه ما باشید.
اگر که با مفاهیم برنامه نویسی آشنا نیستی و قصد شرکت در دوره آموزش مقدماتی جاوا را داری ، پیشنهاد میکنیم ابتدا در دوره آموزش برنامه نویسی مقدماتی لقمان آوند شرکت کنی و بعد از آن مسیر یادگیری برنامه نویسی را به درستی انتخاب کنی.
من سپهر نامدار بیش از ۱۱ سال سابقه کار حرفهای در زمینه برنامه نویسی دارم.
در حال حاضر شاغل در شرکت SHODO در کشور فرانسه هستم و هدف از کارم این هست که با همکاری در تیمهای نرم افزاری به صاحبان مشاغل کمک کنم تا محصولاتی با کیفیت و با طول عمر بالا به بازار عرضه کنن.
در طول این ۱۱ سال این شانس رو داشتم با تا با شرکتهای زیادی در زمینههای مختلف همکاری کنم. بعضی از این شرکتها بزرگ و شناخته شده بودند مثل +Societe General, Orange, ING, Canal و ... و بعضی دیگه در اشلهای کوچکتر مثل استارت آپ Ceetiz بودند.
من همچنین در کنار برنامه نویسی به تدریس در دانشگاه (ESGI) در پاریس فرانسه مشغول هستم و از یاد دادن و یاد گرفتن با دانشجوهام لذت میبرم.
علاقمندیهای من در حوزه برنامه نویسی به مسائلی مربوط میشه که وابستگی خاصی نسبت به یک تکنولوژی خاص ندارند مثل Software Craftsmanship, Agile, معماری و Domain Driven Design (DDD) و معتقدم موفقیت یک محصول نرم افزاری به متدلوژیهایی بستگی داره که در زمان توسعه اون محصول استفاده میشه و نه تکنولوژیهایی که در ساخت اون مورد استفاده قرار میگیره.
در کنار این فعالیتها همچنین در کنفرانسهای معتبر ایرانی و خارجی دانش و تجربیات خودم رو به اشتراک میگذارم. برای مثال یکی از بنیانگذاران انجمن DDD ایران هستم و سال گذشته ۲ کارگاه در رویداد DDD Europe به اجرا گذاشتم.